papír kivágók   papír épület kivágók
vasúti épületmakettek
papírmakettek
 
 

hírek, kezdőlap

makettek

rendelés

galéria

cikkek, leírások

bemutatkozás

elérhetőség

 
 

látogatók
száma:

 
 

RENDELÉS MENETE:

A rendelés nincs regisztrációhoz kötve, az egyszerűsítve, e-mail-en keresztül történik. Megrendelésed, illetve a rendeléssel kapcsolatos kérdéseidet az info@papirbakter.hu e-mail címre küldd! Az e-mailben a megrendelt füzet(ek) katalógusszámát vagy nevét, a rendelt mennyiséget, és a szállítási címet szükséges megadnod!

Fizetés: A fizetés bankszámlára történő előre utalással történik. Az utaláshoz szükséges adatokat a rendelés visszaigazolásakor küldöm el. Az utalás beérkezésekor visszaigazolást küldök. A számlát a postázott maketthez mellékelem. Személyes átvételkor készpénzzel is fizethetsz.

Szállítás: Szállítás a Magyar Postával ajánlott levélként vagy MPL csomagként. A postaköltség a csomag mérete és súlya alapján, az aktuális postai díjaknak megfelelően alakul, a pontos összegről érdeklődj a rendelés előtt az info@papirbakter.hu e-mail címen! 9000 Forint feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Szállítási módok:

  • Ajánlott levél: díja tömegtől függően 565, 780 vagy 1085 Ft. 2017. január 1-től az A/4 formátumnál nagyobb levelek belföldre csak "postán maradó"-ra (tehát a legközelebbi postára) küldhetőek, ott a címzettnek kell átvennie. Címhelyre postázható levél maximális mérete max. A/4, vastagsága nem lehet több mint 2,4 centiméter (kb. 3-4 füzet fér el benne). Kézbesítési idő 2-3 munkanap.
  • Csomagautomata: legolcsóbb szállítási mód, díja 490 Ft. A fővárosban, városokban, megyeszékhelyeken érhető el. Kézbesítési idő 1-2 munkanap. A csomagautomaták listáját itt és itt tekintheted meg.
  • MPL postacsomag, postán maradó: A szállítás a legközelebbi postára történik, ott az átvételig, de max. 10 napig őrzik. Kézbesítési idő 1-2 munkanap. Díja 1150-1320 Ft.
  • MPL postacsomag házhoz: Kézbesítési idő 1-2 munkanap. Díja 1490-1690 Ft.

Az utalás beérkezését követő első munkanap adom postára rendeléseket. A szállítási idő a Karácsony előtti időszakban a posta terheltsége miatt megnövekedhet!

Csomagolás: légpárnás, kartonnal merevített borítékban. A csomagolás ingyenes, semmilyen más egyéb költség nincs!

Személyes átvétel: ingyenes, Pécsen, Uránváros városrészben lehetséges.

Kérésre ingyen egyedi feliratú állomásnév táblát mellékelek bármelyik maketthez!

A maketteket más színvariációban, eltérő nyílászáró elrendezéssel, stb. is rendelheted! Ebben az esetben az ár egyedi megegyezésen alapul!

A részletes Általános szerződési feltételeket ide kattintva tekintheted meg!

 

 

 

 

Viszonteladók:

Minibox modell webáruház

Miniversum

vasutmodell.com

BYGMODELL Vasútmodellezési Szaküzlet Szombathely

MÁV Nosztalgia ajándékbolt

Pörbölyi Ökoturisztikai Központ

Partnerek:

légi fotózás Pécs
Légi fotózás Pécs

Autó Modell Szalon & Webáruház

„A PÉCSI GYORS" Vasútmodellező klub

Esztergomi Vasútmodellező Klub

Kedvenc oldalak:

Magyarország vasútállomásai és megállóhelyei
Magyarország vasútállomásai és megállóhelyei

egyedi dísztégla készítés
Egyedi dísztégla készítés