papír kivágók   papír épület kivágók
vasúti épületmakettek
papírmakettek
 
 

hírek, kezdőlap

makettek

rendelés

galéria

cikkek, leírások

bemutatkozás

elérhetőség

 
 

látogatók
száma:

 
 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1. Makettfüzetek, általános ismertető

A makettek füzet formátumban rendelhetők. Az oldalakból kivágott alkatrészek hajtogatásával és összeragasztásával állíthatók össze. Az összeállítást a füzetekhez mellékelt színes, fényképes útmutató segíti. Átlagos kézügyességgel elkészíthető! Az összeállításhoz általában elegendő egy olló, közönséges papírragasztó, vonalzó, szike.

Mindegyik makett eredeti, legtöbbször levéltárból felkutatott tervrajzok alapján készült, méreteik pontosak, fotórealisztikus mintázattal vannak "felöltöztetve".

Kérésre ingyen egyedi feliratú állomásnév táblát mellékelek bármelyik maketthez!

2. Makettek keresése

A "makettek" menüpontban találod az összes rendelhető makettet. Mindegyik mellett fel van tüntetve a homlokzat, név, méretarány, katalógusszám, ár, szállítási költség. A homlokzati képre kattintva részletes leírást találsz a makettről.

3. Vásárlás, rendelés menete

A vásárlás nincs regisztrációhoz kötve, az egyszerűsítve, e-mail-en keresztül történik. Megrendelésed, illetve a rendeléssel kapcsolatos kérdéseidet az info@papirbakter.hu e-mail címre küldd! Az e-mailben a megrendelt termék(ek) katalógusszámát vagy nevét, a rendelt mennyiséget, és a szállítási címet szükséges megadnod! Több termék rendelése esetén kedvezményt adok.

4. Fizetés

A fizetés bankszámlára történő előre utalással történik. Az utaláshoz szükséges adatokat a rendelés visszaigazolásakor küldöm el. Az utalás beérkezésekor visszaigazolást küldök. A számlát a postázott maketthez mellékelem. Személyes átvételkor készpénzzel is fizethetsz.

5. Szállítás

Szállítás: Szállítás a Magyar Postával ajánlott levélként vagy MPL csomagként. A postaköltség a csomag mérete és súlya alapján, az aktuális postai díjaknak megfelelően alakul, a pontos összegről érdeklődj a rendelés előtt az info@papirbakter.hu e-mail címen!

Szállítási módok:

 • Egyszerű levél: táblakészletek postázására alkalmas, díja: 120-160 Ft.
 • Ajánlott levél: díja tömegtől függően 575, 795 vagy 1110 Ft. 2017. január 1-től az A/4 formátumnál nagyobb levelek belföldre csak "postán maradó"-ra (tehát a legközelebbi postára) küldhetőek, ott a címzettnek kell átvennie. Címhelyre postázható levél maximális mérete max. A/4, vastagsága nem lehet több mint 2,4 centiméter (kb. 3-4 füzet fér el benne). Kézbesítési idő 2-3 munkanap. A Magyar Posta díjszabását itt tekintheted meg.
 • Vaterafutár (Kézbesítési idő 1-2 munkanap)
  • Foxpost csomagautomatába: 690 Ft (automaták listája),
  • PostaPontra: 990 Ft,
  • Házhoz: 1190 Ft.
 • Csomagautomata: díja 889 Ft. A fővárosban, városokban, megyeszékhelyeken érhető el. Kézbesítési idő 1-2 munkanap. A csomagautomaták listáját itt tekintheted meg.
 • MPL postacsomag, postán maradó, vagy MOL, Coop PostaPontra: A szállítás a legközelebbi postára történik, ott az átvételig, de max. 10 napig őrzik. Kézbesítési idő 1-2 munkanap. Díja 1355 Ft. PostaPontok listája.
 • MPL postacsomag házhoz: Kézbesítési idő 1-2 munkanap. Díja 1740 Ft.

Az utalás beérkezését követő első munkanap adom postára rendeléseket. A szállítási idő a Karácsony előtti időszakban a posta terheltsége miatt megnövekedhet!

Csomagolás: légpárnás, kartonnal merevített borítékban. A csomagolás ingyenes, semmilyen más egyéb költség nincs!

Személyes átvétel: ingyenes, Pécsen, Uránvárosban lehetséges, előre egyeztetett helyen és időpontban.

Szállítás külföldre: Magyar Posta vagy nemzetközi futárszolgálattal lehetséges, melynek díja az adott rendeléstől függ, kérlek, hogy a pontos összegről az info@papirbakter.hu e-mail címen érdeklődj!

Szállítás közben megsérült termékre cseregaranciát vállalok. Ehhez vissza kell küldened a sérült terméket, melynek költéségét én állom. A sérült termék visszaérkezése után haladéktalanul, ingyen küldök egy új, hibátlan terméket.

6. Megrendelés lemondása, elállási jog

A hatályos magyarországi jogszabályoknak megfelelően élhetsz az elállási joggal. A megrendelésed a szállítás megkezdése előtt bármikor kötelezettség nélkül lemondhatod, amit írásban, e-mailen keresztül is jelezhetsz.

Az áru átvételét követő 14 munkanapon belül élhetsz a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogoddal. A terméket a számlával együtt visszaküldheted. A jogszabály szerint az eladó köteles a vevő által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Csak sérülésmentes termék árát áll módomban visszatéríteni!

7. Garancia

Szállítás közben megsérült termékre cseregaranciát vállalok. Ehhez vissza kell küldened a sérült terméket, melynek költéségét én állom. A sérült termék visszaérkezése után haladéktalanul, ingyen küldök egy új, hibátlan terméket.

Lásd még a 6. pontban leírtakat!

8. Adatkezelés

A rendelések lebonyolítása közben rendelkezésemre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezelem, és nem adom ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából szükséges (Pl: a Futárszolgálat részére).

9. Hírlevél

Ha szeretnél értesülni a legújabb elkészült makettről, akkor lehetőséged van feliratkozni a hírlevelemre. A feliratkozáshoz elegendő egy üres e-mailt küldened hirlevel@papirbakter.hu címre! A tárgy mezőbe írd a "feliratkozás" szót! Havonta maximum egy hírlevelet küldök.

A hírlevélre feliratkozók kedvezményesen vásárolhatják meg az új kiadású maketteket.

A hírlevél feliratkozás során megadott adatokat bizalmasan kezelem, a leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek bármelyikén.

10. Terméktámogatás

A lehetőségekhez képest e-mailen keresztül tudok segíteni a makettek elkészítésében. A makettek megépítése során felmerült kérdésekre szívesen válaszolok.

11. Egyedi makettek

A makettek más színvariációban, eltérő nyílászáró elrendezéssel stb. is rendelhetők, ill. egyedi makettek elkészítését is vállalom! Ezekben az esetekben az ár egyedi megegyezésen alapul.

12. Az üzemeltető adatai

Hajdu Csaba egyéni vállalkozó
Adószám: 66839226-1-22
Nyilvántartási szám: 39822688
Kibocsátó: Pécsi Okmányiroda
Csomagküldő kereskedelmi eng. száma: 4549/2014
Telephely és levelezési cím: 7633 Pécs, Építők útja 11/B, 3. em., 10. a.
info@papirbakter.hu
http://www.papirbakter.hu

 

 

 

Viszonteladók:

Minibox modell webáruház

Miniversum

vasutmodell.com

Vasútmodell-Centrum szaküzlet és webáruház

BYGMODELL Vasútmodellezési Szaküzlet Szombathely

MÁV Nosztalgia ajándékbolt

Pörbölyi Ökoturisztikai Központ

Partnerek:

légi fotózás Pécs
Légi fotózás Pécs

Autó Modell Szalon & Webáruház

„A PÉCSI GYORS" Vasútmodellező klub

Esztergomi Vasútmodellező Klub

Vándor Vasúttörténeti Kiállítás "Megy a Gőzös"...

Kedvenc oldalak:

Magyarország vasútállomásai és megállóhelyei
Magyarország vasútállomásai és megállóhelyei

egyedi dísztégla készítés
Egyedi dísztégla készítés